Karitáció Alapítvány

Miért ne?

Szeged első bohócdoktor alapítványa a Karitáció Alapítvány. Masa Márton alapító és lelkes önkéntesek, szociálisan érzékeny fiatalok alapötlete után, 2008-ban született. Az elmúlt 13 év rengeteg kihívást hozott számukra, segítő programjaink keretében rászorulók ezreit tudták támogatni, legyen szó családokról, vagy nagyobb közösségekről, intézményekről.

Az Alapítvány munkatársai, önkéntesei egész évben segítik a nélkülöző gyermekek, családok, idősek, betegek hétköznapjait, hogy a rendelkezésükre álló élelmiszer, ruhák, könyvek, játékok a lehető legjobb helyre kerüljenek.

"Hagyd, hogy a mosolyod megváltoztassa a világot, de ne hagyd, hogy a világ megváltoztassa a mosolyod!"
                                                                                                                                                              Buddha

A “Hacuka a jótett – hely” elnevezésű adományboltot 2018-ban azért hívta életre a Karítáció Alapítvány, hogy segítse a rászoruló családok a ruházkodását, mindezt úgy, hogy egy másik globálisan is fontos üzenet is előtérbe kerüljön, ez pedig az ÚJRAHASZNOSÍTÁS. Az üzlet mottója is ez lett:  “Hasznosítsd újra, ami neked már HASZNÁLT az másnak ÚJ lesz!” A Remény utca és Kálvária tér sarkán Szegeden, megtalálható Hacuka Használtruha üzletet a Karitáció Alapítvány egyik kiemelt projektjeként kezeljük a Bohócdoktorkodás mellett. Ezt mi sem igazolja jobban, mint hogy évente több mint 10.500 kilógramm ruhát adományoztunk rászoruló családok részére.

A Karitáció Alapítvány egyik legsikeresebb segítő tevékenysége 2008 óta a bohócdoktor mozgalom. A gyógyítást segítő programjaink látványosak, a játék mellett, arcfestés, bábszínház, játszóház, ének – zene is kapcsolódik a kórházi és intézményi programokhoz.

"Együtt csodákra vagyunk képesek!"
                                                  Karitáció Alapítvány ← Nézzél körbe náluk is, kattints ide.

Támogasd őket vásárlásoddal, neked semmi plusz költségbe nem kerül!

Miért ne?

Nézet:
Sorrend:
Sorrend: